© 2017 benboverijssel.nl

 

This website is powered and sponsored by Orchid Design Studio

topbanner copy

Benboverijssel

Goorsestraat 39-41

7482 CB Haaksbergen

The Netherlands

 

Tel. +31 (0)53 572 63 35

+31 (0)6 5238 45 92

Mail: [email protected]

Mogen wij ons even voorstellen?

 

Ananda en Johan Wensing hebben sinds juli 2009 hun Bed & Breakfast voor u geopend. Dankzij de prachtige ligging in Overijssel en Twente, en dicht bij Gelderland gelegen, maken veel gasten hun reis naar Haaksbergen. En niet tevergeefs. De omgeving is  natuurrijk  waardoor je heerlijk kunt wandelen fietsen, vissen of zwemmen.

 

Waarom alles onder één dak..?

 

Naast de Bed & Breakfast is er een theetuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt er onthaasten of  weg mijmeren onder de amberboom, of een gezellig babbeltje maken in de ontmoeting met andere gasten.

 

Verder is er een theeschenkerij, met kadoshop, Wellness met o.a. een professionele infraroodsauna en evt kleurentherapie, healing, hot stone, kruidenstempel-,

sport-ayurvedische, ontspannings-massages en een praktijk met de diverse workshops, opleidingen en trainingen.

 

U kunt het zich hier in deze bed

en breakfast dus zo aangenaam maken als u zelf wilt.

Stel uw eigen massage arrangement samen, vele activiteiten zijn hier met elkaar te combineren.

 

We zitten dicht bij alle wandel en fietsroutes en desnoods halen we u even op als de voeten niet meer kunnen.

 

Restaurants, cafe's en cafetaria's

zijn op loopafstand in het centrum.

logo-nec

TE KOOP wonen en werken onder één dak!

Woonhuis met bed & breakfast, kadoshop, wellness en cursusruimte € 535.000.00 K.K.

 

Deze combinatie van Bed & Breakfast,  Wellness, kadoshop, ZEN-tuinen, cursus en trainings mogelijkheden én woongenot onder één dak bieden wij TE KOOP aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een prachtig en florerend bedrijf, geheel naar eigen smaak en nieuwemogelijkheden in te vullen. Ruimte in overvloed, zowel binnen als buiten.

 

Altijd al een Bed & Breakfast willen beginnen?

Mogelijk is dit nu een kans. Het is een bedrijfspand met vele mogelijkheden, ook als u compleet iets anders zou willen om uw vak uit te oefenen.

Het pand heeft ook winkelbestemming en tevens geschikt voor dubbele bewoning, dus ook dit biedt ongekende mogelijkheden.

 

En wij? Johan heeft nu zijn pensioen en wij willen graag een tandje lager, iets kleiner en daarmee iets makkelijker. De ligging is voor een Bed & Breakfast nabij het centrum uniek te noemen. De gasten zijn overdag mogelijk in de buitengebieden, wandelend, fietsend, en willen in de avonduren graag nog wat shoppen en lekker uit eten gaan.

 

Het centrum van Haaksbergen biedt volop gelegenheid hiervoor, op wandelafstand. Een welverdiend drankje kan dan ook zonder problemen genoten worden om het avondje uit compleet te maken.

 

Zorg op maat? Een uitdrukking en wens van de laatste tijd, die in dit pand heel gemakkelijk te verwezenlijken is. Het pand is dan te verdelen in 4 woonunits met tuinen. Als we het niet wat rustiger aan wilden gaan doen, dan was dit voor ons dé optie geweest, echter dit stokje geven we graag door aan een ander.

 

Het is een pand met vele mogelijkheden, helemaal op maat voor jou!

Een geheel nieuw begrip in deze huidige tijd is het concept van "kangeroewoning", en ook dit behoort hier tot de mogelijkheden. Er zijn diverse units van te maken met ieder een eigen ingang. Vrijwel alles is mogelijk in dit pand, vooral als je een beetje creatief ingesteld bent.

Een pand voor iemand met passie!

 

Voor meer informatie bel of mail ons: 06-51304332 of [email protected]